Posted on: Posted by: Sadi Lika Comments: 0

Tender i hapur per blerjen e 8 bicikletave elektrike me keto karakteristika:


1. Sistemi elektrik mid-drive (motorr elektrik qendror)
2. Autonomi 50-70km
3. Sistem frenimi hidraulik.
4. Sistem i ndryshimit te shpejtesise raporteve te pedaleve >7 marshe.
5. Fuqia motorrike: >250W
6. Fuqia e baterise: >400W
7. Koha e karikimit: 2-4h
8. Madhesia e rrotes: 27.5″ ose 29″.
9. Trupi i bicikletes: Electric Mountain Bike.
10. Amortizimi: I perparm
11. Shpejtesia maksimale e levizjes: 25km/h
12. Funksione dixhitale: Odometer, Trip, Bateria, Shpejtesia.
13. Ulese: Comfort

Qellimi i perdorimit: ture dhe dhenie me qera.

Autoritet ProkuruesLikSad e-Bike
Institucioni ProkuruesLikSad e-Bike
Objekti i Tenderit“Blerje bicikletash elektrike “
Nr. ReferenceREF-00002-08-06-2021
Vlera / Fondi LimitE papercaktuar
Lloji i Kontrates PublikeBlerje Mallrash
Lloji i ProceduresKërkesë për Propozim
Statusi i TenderitShpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit08-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve22-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit23-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Euro pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
Data e lidhjes se kontrates
Kohezgjatja e kontrates14 ditë
Shtese kontrate (Leke me TVSH
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Buletini i Prokurimeve Publike

Ju lutem dergoni ofertat tuaja ne email sadilika12@gmail.com, brenda dates 22-06-2021

Leave a Comment