Greenposta është shërbimi postar më inovativ në Shqipëri. Vlerësuar për iniciativën inovative nga EU for Innovation, Greenposta sjell për herë te parë në Shqipëri një model të zhvilluar biznesi në Europë. Është shumë e lehtë të punosh me Greenpostën, nëse jeni biznes online, lini takim informues me ne, merni akses në sistemin tonë dhe vazhdoni punën tuaj me shitjet.

Çfarë përfiton nga Greenposta:

 • Dorëzim i shpejtë i pakove
  • Çmime konkuruese
  • Support i dedikuar ndaj problematikave me pakot
  • Korrektësi dhe profesionalizëm

Cilat janë shërbimet që ofron Greenposta?

 • Dergesa
  • Pako me pagesë në dorëzim
  • Pako të thjeshta, dhurata
  • Zarfe, dokumente
  • Koliposte
 • Mbledhje
  • Pakosh tek furnitori
  • Dokumente tek partneret
 • Mbledhje – Dergesë – Rikthim
  • Dokumente
  • Zarfe, letra
 • Sherbim express dhe me orar të përcaktuar

Cilat jane cmimet e sherbimit?

 • 150 Leke brenda Unazes se Madhe Tirane
 • 200 Leke jasht Unazes se Madhe Tirane
 • Sherbim express +100 Leke mbi tarifen standarte
 • Sherbim ne orar ne percaktuar +50 Leke mbi tarifen standarte
 • 300 Leke rrethet e Shqiperise
 • 5€ Kosove
Sherbim postar brenda Tiranes se Re
Sherbim postar
Sherbim i shpejte postar
sherbim postar i shpejte
Sherbim postar ne Shqiperi
SHERBIM POSTAR NE KOSOVE
ORARET E PUNES GREENPOSTA
KUSHTET E PUNES
sherbim postar falas

Klientët tanë

MAPS