LikSad e-Bike

Miresevini në LikSad e-Bike . Nëse po kërkoni të merni një bicikletë elektrike me qera për një xhiro të pa harrueshme – Ju keni ardhur ne vendin e duhur. Ne jemi të përkushtuar ndaj shërbimit ekselent, miqësor, profesional dhe argetues. Ju do të udhëtoni në bicikletat elektrike me luksoze në botë. Kualiteti dhe qendrueshmeria do t’a bejnë udhetimin tuaj të paharruar.

LikSad e-Bike është i përqendruar në Tiranë, por ju mund t’i perdorni bicikletat tona ne cdo qyetet te Shqiperisë.

Në flotën tone të bicikletave mund te gjeni Fat e-bike për te pershkruar cdo terren të mundshëm, mountain e-bike për ngjitje ne terrene ekstreme dhe city e-bike per nje tour te lezetshem ne qytet.

Nese zgjidhni nje nga turet tona, mjafton te zgjidhni destinacionin, per te tjerat kujdesemi ne. Udhërrefyesit tanë me përvojë do t’ju cojne drejt nje aventure dhe eksperience te paharruar. Ju mund të zgjidhni një nga turnet tona të planifikuara ditore të udhëhequra ose të zgjidhni një tur të udhëzuar privat për të shkuar me orarin dhe ritmin tuaj.

LikSad e-Bike është vleresuar në konkurse të ndryshme te startupeve si inovacion në shkalle të lartë në Shqipëri.

Je i ftuar te behesh pjesë e ëndrrës sonë

Stafi LikSad e-Bike

PSE NJE EBIKE?
Zgjedhja e një biciklete elektrike do të thotë të jesh i/e lirë.

Këtu janë katër arsye të mira për të zgjedhur një biçikletë elektrike.
A mjaftojnë këto? Provoni tani biçikletën tuaj elektrike dhe zbuloni një kufi të ri të lirisë.

Fat Electric Bike

Lekë
Për orë
 • Bëj një xhiro për relax ose mbaro ndonjë punë
 • Fat Electric Bike
 • Autonomia: 40-60km
 • Frena Hidraulike
 • Shpejtesia Maksimale: 30km/h
 • Dritat Led
 • Zile
 • Tregues Dixhital
 • Rrota 26 x 4"

Fat Electric Bike

1390 Lekë
Për 3 orë
 • Vizito ndonjë vend / bëj një tour të shkurtër
 • Fat Electric Bike
 • Autonomia: 40-60km
 • Frena Hidraulike
 • Shpejtesia Maksimale: 30km/h
 • Dritat Led
 • Zile
 • Tregues Dixhital
 • Rrota 26 x 4"
Rekomanduar

Fat Electric Bike

1990 Lekë
Për 8 orē
 • Perfekte për ture ditore
 • Fat Electric Bike
 • Autonomia: 40-60km
 • Frena Hidraulike
 • Shpejtesia Maksimale: 30km/h
 • Dritat Led
 • Zile
 • Tregues Dixhital
 • Rrota 26 x 4"
33% Zbritje

Fat Electric Bike

2990 Lekë
Për 24 orë
 • Perfekte për ture të gjata ose për të vizituar qytete të ndryshme
 • Fat Electric Bike
 • Autonomia: 40-60km
 • Frena Hidraulike
 • Shpejtesia Maksimale: 30km/h
 • Dritat Led
 • Zile
 • Tregues Dixhital

City Electric Bike

699 Lekë
Për orë
 • Perfekte për nje xhiro plot adrenalinë
 • Super start si raketë
 • 60 km/h shpejtësi maksimale
 • 10 ingranaxhe shpejtësie
 • 50 km autonomi
 • Turbo, EMTB , Tour
 • Tregue dixhital
 • *Duhet patente për t'i dhënë
 • Ngjitje në çdo terren

City Electric Bike

1790 Lekë
Për 3 orë
 • Më e preferuar per ture të shkurtra
 • Super start si raketë
 • 60 km/h shpejtësi maksimale
 • 10 ingranaxhe shpejtësie
 • 50 km autonomi
 • Turbo, EMTB , Tour
 • Tregue dixhital
 • *Duhet patente për t'i dhënë
 • Ngjitje në çdo terren
REKOMANDUAR

City Electric Bike

2490 Lekë
Për 5 orë
 • Më e preferuar për ture jasht qytetit
 • Super start si raketë
 • 60 km/h shpejtësi maksimale
 • 10 ingranaxhe shpejtësie
 • 50 km autonomi
 • Turbo, EMTB , Tour
 • Tregue dixhital
 • *Duhet patente për t'i dhënë
 • Ngjitje në çdo terren
25% Zritje

City Electric Bike

3990 Lekë
Për 1 ditë
 • Rekomanduar për ture te gjata
 • Super start si raketë
 • 60 km/h shpejtësi maksimale
 • 10 ingranaxhe shpejtësie
 • 50 km autonomi
 • Turbo, EMTB , Tour
 • Tregue dixhital
 • *Duhet patente për t'i dhënë
 • Ngjitje në çdo terren
Submit
Rruga Margarita Tutulani, Tirana

LikSad e-Bike

+355683490195

https://www.facebook.com/liksadebike/

Supported by: