Posted on: Posted by: Eda Geci Comments: 0
  • Janë të rënda në peshë ( Nëse banoni në katin e pestë dhe pallati juaj është pa ashensor, do tju lodhi pak për ta ngjitur )
  • Biçikleta elektrike mund të diktojë rrugën tuaj duke pasur parasysh nevojën për karikim ( por LikSad e-Bike mbajnë karikim deri në 50 km )
  • Ju mund të fiksoheni mbas biçikletave elektrike që herën e parë që e provoni
  • Nëse mbaron bateria, ju mund ta përdorni si biçikletë normale duke e pedaluar
  • Janë të shtrenjta ( variojnë nga 2500-3000 euro )

Leave a Comment